V Fox Tattoos en art Logo Tekengebied

Tattoos

Betekenisvolle tatoeages in uiteenlopende groottes

Ga voor een
persoonlijke tatoeage

Een betekenisvolle tatoeage laten ontwerpen of een design laten maken van iets dat je gewoonweg mooi vindt? Daarvoor ben je V Fox Tattoo & Art aan het juiste adres. Ik adviseer je graag bij je keuze tussen een gewone of een medische tattoo.

Afhankelijk van diverse factoren of de soort littekens die je hebt, selecteer ik de juiste techniek. Mocht je tekst in je tattoo willen laten verwerken, kan je op DaFont alvast inspiratie voor een lettertype opdoen. Enkele voorbeelden van mijn tattoostijl toon ik je in mijn portfolio.

n

Mijn
aanbod

Bekijk hieronder welke soorten tatoeages ik zoal aanbreng. Per soort tattoo krijg je op de pagina in kwestie bijkomende inlichtingen.

Minitattoos

Een verfijnde minitattoo kan ik waar dan ook op je lichaam plaatsen of ter opvulling in een groter geheel verwerken.

n

Mediumtattoos

Voor tattoos die een grotere diameter dan 5 cm hebben en kleiner dan A5-formaat zijn, kan je een mediumontwerp laten maken.

n

Grotere tattoos

Tattoos die groter zijn dan A5-formaat, beschouw ik als big pieces die vooral op je rug, borst, armen en benen goed uitkomen.

n

Onder de achttien kan je enkel met de toestemming en onder begeleiding van een ouder of voogd een tattoo laten zetten.

Ik zet geen piercings, maar kan je eventueel wel naar een ervaren piercer doorverwijzen.

Als je gevoelig voor bepaalde stoffen bent, laat je best eerst een bloedonderzoek door een huisarts uitvoeren. Op basis van je testresultaten kan ik bekijken welke inkt ik wel of niet kan gebruiken. Zo is er bij gekleurde inkt meer kans op een allergische reactie door de metalen die erin aanwezig zijn. Al mijn producten hebben een E-keurmerk en zijn dus conform de Europese wetgeving. Waar mogelijk, gebruik ik trouwens dermatologisch geteste en/of veganistische inkt.

Nee, ik zou zelfs aanraden om te wachten tot na de borstvoedingsperiode. De inkt van je tattoo komt immers in aanraking met je bloed en zou een negatief effect op je moedermelk kunnen hebben.

Nee, je mag minstens drie weken lang niet zwemmen, (zonne)baden of naar de sauna gaan. Je tattoo is namelijk een open wonde en wordt op die manier aan bacteriën blootgesteld die infecties kunnen veroorzaken. Je huid kan niet optimaal genezen als die langdurig in water weekt of met zweet in contact komt.

Veelgestelde vragen
over tattoos

Hier vind je enkele veelgestelde vragen over tattoos. Geef me gerust een seintje als je antwoord er niet meteen tussen staat.