Removal van tattoos of PMU

Voor wie?

Heb je een body tattoo waar je geen fan meer van bent? Werd je permanente make-up niet zo goed geplaatst en kreeg je erna verkleurde wenkbrauwen, een verkeerde vorm of een uitgelopen eyeliner? Liet je een ooglidcorrectie uitvoeren en is je wing hierdoor niet meer mooi vloeiend? Of werd je lipcontour te donker of te ver buiten je eigen vorm gepigmenteerd? Want dan détatoeage is dé oplossing voor jou! 

Techniek

Met onze tattoo removal of détatoeage techniek verwijderen we zonder laser jouw permanente make-up of tattoo op een veilige manier.

We brengen melkzuur in op de plaats van de tattoo of permanente make-up , wat zich vastzet op de aanwezige pigmentdeeltjes.
Daarna stoot je lichaam het product met het pigment of en neemt zo het pigment mee uit je huid. Deze techniek is onschadelijk en niet belastend voor je immuunsysteem. 
Let wel voor grote oppervlaktes word met een raster gewerkt.

Aantal behandelingen

Gemiddeld hebben we 4 tot 8 sessies nodig om het pigment volledig uit je huid te verwijderen. Het aantal sessies is afhankelijk van hoe agressief er gewerkt werd en de kwaliteit van de inkt of het pigment. Als het pigment heel oud is of diep geplaatst werd, kunnen we 8 à 12 sessies nodig hebben.

In 1 sessie kan de grote van 1 A4 behandeld worden, is de oppervlakte van de te verwijderen tattoo groter zullen ook meerdere sessies nodig zijn.

 

Nazorg!

Weet dat er zich na de behandeling een donkere, bruine korst vormt op de behandelde plaats. De korst zal uit zichzelf loskomen tussen de 10 à 14 dagen na je behandeling. In die tijd vernieuwt je huid zich en heeft ze daarna nog tijd nodig om inwendig volledig te genezen. Na 4 à 5 weken kan een volgende sessie plaatsvinden. 

Eerste 3 weken:

  • Behandelde zone zo steriel mogelijk houden (bv. kussensloop verversen)
  • Absoluut zon vermijden
  • Geen zwembad, sauna, zonnebank of jacuzzi.

Vanaf net na de behandeling tot de korst vanzelf loskomt: 

  • Laat de aangebrachte “second skin” drie tot 5 dagen aan, deze zorgt er voor dat de behandelde zone in hygiënische omstandigheden kan herstellen.
  • Behandelde zone droog houden. Wordt het toch vochtig, dan dep je het steriel volledig droog.
  • niet krabben of plukken aan de gevormde korstjes deze dienen uit eigen beweging los te komen.

Prijs ?

De prijs per sessie is €75, €150 of €125/u, afhankelijk van de grootte. Bij een body tattoo betaal je €125 per uur.
Het aantal zones bepalen we tijdens een intakegesprek.

De €25 die je voor dit gesprek betaalt, brengen we uiteraard in mindering op je behandelingsprijs.

Weet dat er tussen twee sessies zeker 4 à 6 weken tijd moet zitten zodat je huid inwendig volledig kan genezen vooraleer we een nieuwe behandeling uitvoeren.